Reply to topic Page 1 of 1
Text in posts not displaying?
Author Message

Reply with quote
Post Text in posts not displaying? 
Hi guy's.

I've made a couple of posts in the disused airfields thread (which look to have been deleted now) and all the text I had written was not being displayed?

Is it me doing something wrong as I can see posts from everyone else?

Cheers
Sam


***edit***
I can see the above text now.



No selections or layers are used in the making of my posted images.
View user's profile Send private message Send e-mail Report post

Reply with quote
Post  
Hi Sam. I can see you're first post in that thread ok. Try it again.


Mark

www.mjaviation.co.uk
www.facebook.com/MjAviation
07817 905537
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Report post

Reply with quote
Post  
Thanks Mark.

The first one was fine, it was the preceding two that I had problems with. I shall give it another go now  Good



No selections or layers are used in the making of my posted images.
View user's profile Send private message Send e-mail Report post

Reply with quote
Post  
Nope, thats not worked.

What format are you using to post mate? (PC/Mac?phone etc).


Mark

www.mjaviation.co.uk
www.facebook.com/MjAviation
07817 905537
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Report post

Reply with quote
Post  
I deleted them Sam as they were empty. Thought it was strange. Unknown


Regards

Tal

Website Flickr Youtube Twitter

View user's profile Send private message Report post

Reply with quote
Post  
Hi Sam.

Its something to do with the URL you had. I've edited the post, removing the URL and it seems to work?


Mark

www.mjaviation.co.uk
www.facebook.com/MjAviation
07817 905537
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Report post

Reply with quote
Post  
Ok I've found the problem....


You missed the forward stroke from the end [url]. Should of been [/url].

Not sure why it caused the issue though.


Mark

www.mjaviation.co.uk
www.facebook.com/MjAviation
07817 905537
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Report post

Reply with quote
Post  
No problem deleting them, no point having empty posts.


I'm using a PC to post. I think there must be a bug my end as I often compile posts in MS word and then cut'n'paste the text/quotes into the reply box and it has been working fine up until now. I tried posting the 'disused airfields' reply into this thread and the preview came up blank as well?

I'll post after this to show you - If you quote my blank reply the text should appear in your reply box?



No selections or layers are used in the making of my posted images.
View user's profile Send private message Send e-mail Report post

Reply with quote
Post  




No selections or layers are used in the making of my posted images.
View user's profile Send private message Send e-mail Report post

Reply with quote
Post  
Check my above post mate.


Mark

www.mjaviation.co.uk
www.facebook.com/MjAviation
07817 905537
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Report post

Reply with quote
Post  
Fool  Fool  Fool

Thanks Mark, well spotted.



No selections or layers are used in the making of my posted images.
View user's profile Send private message Send e-mail Report post

Reply with quote
Post  
Surrey Sam wrote:
Fool  Fool  Fool

Thanks Mark, well spotted.


No worries. Still don't quite understand why it causes the whole post to disappear  Unknown


Mark

www.mjaviation.co.uk
www.facebook.com/MjAviation
07817 905537
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Report post

Reply with quote
Post  
Yes it's a little strange that a code error should cause everything to not display. I wouldn't bother spending time on it though, normally if I do something like that then the preview feature would show up the url link error I made.

Thanks for the help, thought for a moment my voice had been taken and I was on the naughty step  Laughing



No selections or layers are used in the making of my posted images.
View user's profile Send private message Send e-mail Report post

Reply with quote
Post  
Surrey Sam wrote:


Thanks for the help, thought for a moment my voice had been taken and I was on the naughty step  Laughing


So had I  Crazy


Mark

www.mjaviation.co.uk
www.facebook.com/MjAviation
07817 905537
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Report post
Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum